ožujak 2017

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award"

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award" na sajmu keramike Cersaie 2016 u Bologni za najinovativniji proizvod na području dizajna keramičkih pločica. Cijela kolekcija koju karakteriziraju ogrebotine i drugi tipični znakovi istrošenosti kao da nas svojom toplinom vraća u neka prošla vremena i prostore čuvajući ih od zaborava.

aktualnoožujak 2018

Keramičke pločice u salonima Martićeva 4 i Modena Keram ital

Keramičke pločice za uređenje vaših unutarnjih i vanjskih prostora nezaobilazan su dio kvalitetnog uređenja prostora. U našem  asortimanu u izložbenim salonima Martićeva 4 i Modena  možete pronaći velikih izbor kvalitetnih keramičkih pločica u širokom rasponu cijena, od nešto skupljih dizajnerskih do vrlo povoljnih artikala po sniženim cijenama.

aktualnoprosinac 2016

Cielo proizvodi u MODENA Keram italu

U ponudi MODENA Keram itala potražite vrhunske proizvode Cielo.

"Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare. On bi morao proučavati i imitirati djela prirode koja je majstor svih majstora" Leonardo da Vinci.

aktualnosvibanj 2018

WALL&DECO tapete za sve prostore

WALL&DECO tapete primjerene su za sve unutarnje prostore uključujući i tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade.

aktualnoožujak 2018

Brand Ritmonio u Keram italu

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš. Uvjerite se sami.

aktualnorujan 2017

BLACK&WHITE

Tvornica Ritmonio obogatila je svoju ponudu slijedećim modelima: serije Haptic i Diametro 35 sada su dostupne u bijeloj i crnoj mat obradi.

aktualnosijeĝanj 2018

BOJE NAŠEG PLANETA

Pod ovim nazivom krije se inovativan dizajn tvornice Ritmonio inspiriran bojama našeg planeta: bojom mora, pustinje, vulkanskog kamena, šume, tundre, arktičkog leda.

aktualnoožujak 2018

ŠTO JE MISCEA?

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo). Umjesto tri odvojena proizvoda sada vam je potreban samo jedan.

aktualnosijeĝanj 2018

Otvorili smo još jedan izložbeni salon Keram Ital, Martićeva 4

Očekujemo Vas i na našoj novoj lokaciji, Martićeva 4, Zagreb.

aktualnoveljaĝa 2018

14oraitaliana

aktualnosvibanj 2018

REXA DESIGN

Rexa design novitet je u asortimanu Keram Itala.

Okruženje u kojem radimo odražava našu osobnost i profesionalnost.

Uostalom, samo u okviru idealne dimenzije mogu se stvoriti idealna staništa.

 

aktualnosvibanj 2018

Déco

Déco je moderna i dinamična tvrtka, usredotočena i specijalizirana u drvnoj industriji i stolariji.

 

aktualnolipanj 2018

POSEBNA PONUDA ZA VRIJEME DESIGN DISTRICT ZAGREB FESTIVALA - 20% POPUSTA NA ASORTIMAN EMIL GRUPACIJE

Za vrijeme trajanja DESIGN DISTRICT ZAGREB FESTIVALA od 14.6.2018. do 22.6.2018. posebna ponuda u salonima Keram Ital d.o.o. u Martićevoj 4 i Ulici grada Mainza16 u Zagrebu, 20% popusta na sav asortiman Emil grupacije.

aktualnolistopad 2018

PREZENTACIJA

aktualnosvibanj 2019

PREZENTACIJA

aktualnosvibanj 2019

REXA DESIGN - UNICO

UNICO JE VIŠE OD JEDNOSTAVNOSTI.

Kombinira zidne ili samostojeće umivaonike, zidne ormare, ladice, standardne ili mini kade, ostvarujući nova modularna rješenja.

Ova kolekcija predstavlja koncept tuš-kade 2 u1: uklanjanjem lamela iz tuš kade i njihovim stavljanjem na zidnu vješalicu ili u kutiju /stepenicu pretvara vaš tuš u kadu u kojoj se možete opustiti i uživati kada god poželite.Odlično riješenje za male kupaonice. 

Fleksibilna zbirka, koju karakteriziraju jednostavni volumeni koji se mogu prilagoditi različitim potrebama.