ožujak 2017

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award"

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award" na sajmu keramike Cersaie 2016 u Bologni za najinovativniji proizvod na području dizajna keramičkih pločica. Cijela kolekcija koju karakteriziraju ogrebotine i drugi tipični znakovi istrošenosti kao da nas svojom toplinom vraća u neka prošla vremena i prostore čuvajući ih od zaborava.

aktualnokolovoz 2015

Nova lokacija Izložbenog salona MODENA Keram Ital, Ulica grada Mainza 16

Očekujemo vas na našoj novoj maloprodajnoj lokaciji, ulica Grada Mainza 16, Zagreb.
 

aktualnokolovoz 2016

Keramičke pločice MODENA Keram ital

Keramičke pločice za uređenje vaših unutarnjih i vanjskih prostora nezaobilazan su dio kvalitetnog uređenja prostora. U našem MODENA Keram ital asortimanu možete pronaći velikih izbor kvalitetnih keramičkih pločica u širokom rasponu cijena, od nešto skupljih dizajnerskih do vrlo povoljnih artikala po sniženim cijenama.

aktualnoprosinac 2016

Cielo proizvodi u MODENA Keram italu

U ponudi MODENA Keram itala potražite vrhunske proizvode Cielo.

"Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare. On bi morao proučavati i imitirati djela prirode koja je majstor svih majstora" Leonardo da Vinci.

aktualnoprosinac 2016

WALL&DECO tapete za sve prostore

WALL&DECO tapete primjerene su za sve unutarnje prostore uključujući i tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade.

aktualnosiječanj 2017

Novi brand Ritmonio u Keram italu

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš. Uvjerite se sami.

aktualnorujan 2017

BLACK&WHITE

Tvornica Ritmonio obogatila je svoju ponudu slijedećim modelima: serije Haptic i Diametro 35 sada su dostupne u bijeloj i crnoj mat obradi.

aktualnorujan 2017

BOJE NAŠEG PLANETA

Pod ovim nazivom krije se inovativan dizajn tvornice Ritmonio inspiriran bojama našeg planeta: bojom mora, pustinje, vulkanskog kamena, šume, tundre, arktičkog leda.

aktualnolistopad 2017

ŠTO JE MISCEA?

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo). Umjesto tri odvojena proizvoda sada vam je potreban samo jedan.