Tapete

WALL&DECO je inovativna tvornica tapeta koja osim proizvoda za unutarnje prostore nudi i tapete za tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade. Tapete su jednostavne za primjenu, mogu se lijepiti čak i na postojeće pločice. Veliki izbor dekora učinit će i najmanji prostor posebnim. Tapete su popularan izbor za uređenje interijera, vrlo jednostavno unose teksturu, uzorak i boju u prostor.

S brojnim dizajnerskim rješenjima, tapete kreiraju različite ugođaje, od odvažnog i dramatičnog do mekog i mirnog. Bez obzira odaberete li suptilni ili živahni motiv, tapete mogu transformirati prostor i stvoriti personaliziran dojam. Osim toga, moderne tehnologije izrade tapeta učinili su ih laganim i za samostalno postavljanje i uklanjanje, čineći ih vrlo praktičnom opcijom dekoracije prostora. Tapete su sjajan način dodavanja karaktera i stila bilo kojem projektu uređenja interijera.

Wet system
Tapete - WALL&DECO - Wet system | Modena - Keram Ital
Out System
Essential Styles
Tapete - Essential Styles - WALL&DECO kolekcija | Keram Ital - Modena - Tapeta postaje motiv na zidubrandovi iz kategorije Tapete: