O nama

Tržište poklanja sve više pozornosti opremanju kupaonica jer u dragocjenim trenucima opuštanja lijepo je uživati u ugodnom ambijentu vrhunske ljepote.
To je naša djelatnost – već dugi niz godina razvijamo ponudu i uslugu tvrtke Keram Ital  u našem salonu "Modena". Keramičke i gres pločice, mozaik te kupaonska oprema osnova su našeg asortimana.

Ekskluzivnu talijansku keramiku te vrhunske svjetske brandove doveli smo u Hrvatsku kao i dizajnerski dopadljive ali i cjenovno prihvatljive keramičke programe.

 

 

Aktivno pratimo svjetske trendove, najnovije tehnologije te kolekcije najpriznatijih dizajnerska imena a našu predanost prepoznaju i profesionalci i naši kupci.
CIELO, RITMONIO, AGAPE, FLAMINIA, svjetski brandovi koji djeluju u suradnji vrhunskim dizajnerima interijera kao što su PATRICIA URQUIOLA, LUDOVICA + ROBERTO PALOMBA te MATTEO THUN I ANTONIO RODRIGUEZ samo su dio naše ponude.

 

 

U suradnji s vodećim građevinskim tvrtkama, te njihovim stručnjacima na području arhitekture svakodnevno sudjelujemo u opremanju stanova, hotela, urbanih vila, ekskluzivnih javih prostora, restorana. Prepoznati smo od struke ali i krajnjeg kupca. Spoj tradicije, našeg iskustva i inovativnosti i praćenja svjetskih trendova dovodi nas do uspjeha!

 

 

Dugogodišnje iskustvo, te kvalitetna suradnja sa našim stranim partnerima omogućila nam je da postanemo zastupnici vrhunskih brandova.
Kao takvi pobrinuli smo se da osim stručne usluge i savjetovanja osiguramo i kratko vrijeme isporuke, kako biste što prije uživali u lijepoti i udobnosti vrhunskih proizvoda koje predstavljamo.