Brandovi

41zero42 41zero42 dizajnerske keramičke pločice talijanskog podrijetla

....

Mladi tim okupljen zajedničkim interesima.

Kad dizajniraju pažnja im je usmjerena na prostor i atmosferu koja bi se trebala održavati.

Oči su im usredotočene na tri smjernice: prošlost - za pamćenje i prethodno znanje koje ne smijemo zaboraviti; sadašnjost - za estetiku; budućnost - za tehnološka istraživanja.

Artikli u ponudi: ...

Agrob Buchtal Agrob Buchtal - proizvođač bazenske keramike, ventilirane fasade

....

Vodeći europski proizvođač bazenske keramike, pločica za prehrambenu i dr. industriju, proizvodnju ploča za ventilirane fasade itd. U svojem programu nude potpuno inovativne proizvode kao što su antibakterijska keramika za bolnice i druge prostore, HidroTech zaštita koja omogućava lagano održavanje i čišćenje pločica kao i pločice koje sudjeluju u proizvodnji kisika te tako povoljno utječu na naš okoliš.

Alice Ceramica Alice Ceramica -  Civita Castellana - keramički proizvodi

....

Alice je dio keramičke četvrti Civita Castellana. Doprinos ideja i kreativnosti naših partnera omogućuje nam da svakodnevno proizvodimo proizvode velike vrijednosti s originalnošću i strašću. Naš know-how proizlazi iz dugogodišnje tradicije u obradi keramike koja predstavlja kulturnu baštinu našeg kraja. Kvaliteta, inovativnost i malo ponosa čine naše kreacije jedinstvenima.

Apavisa Apavisa - Španjolske keramičke i gres pločice - vrhunske kvalitete

....

Na Španjolskom tržištu keramičkih i gres pločica Apavisa je ime vrhunske kvalitete. Sve imamo na lageru, svaka pločica obilježena je laserom.

Bisazza Bisazza Stakleni mozaici -  veličanstveni umjetničke dekoracije za unutarnje i vanjske prostore

....

Jedan od najstarijih i najpoznatijih europskih proizvođača staklenih mozaika, poznata po veličanstvenim umjetničkim dekoracijama za unutarnje i vanjske prostore.

Brem Radijatori - Brem thermodesign

....

Ljepota proizvoda nikada nije sama sebi cilj: kvaliteta, funkcionalnost i praktičnost jamče onima koji odaberu Brem thermodesign najbolji proizvod.

Artikli u ponudi: ...

Cielo Cielo - Sanitarije i kade - ručno izrađene u Italiji. Umjetnička remek djela

....

"Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare. On bi morao proučavati i imitirati djela prirode koja je majstor svih majstora" Leonardo da Vinci. Vođeni ovom filozofijom djelatnici ove tvornice preferiraju kulturu "handmade" nasuprot masovne industrijske proizvodnje tipične za današnje vrijeme. Stoga iz njihove radionice izlaze prava umjetnička remek- djela.

Artikli u ponudi: ...

Colavene Colavene - proizvodnja umivaonika i kupaonskog namještaja - sanitarna AXA keramika

....

Osim proizvodnje umivaonika marke Colavene, tvrtka nudi široku paletu rješenja kupaonskog namještaja zahvaljujući sanitarnoj keramiki od visokokvalitetne AXA keramike; Colacril hidromasažni bazeni i multifunkcionalna tuš kabina Tamanaco. Akvizicijom triju tvrtki, Colavene Spa je sada lider u praktičnom i funkcionalnom opremanju svakog prostora.

Deco Deco

....

Decodecking je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih sustava za terase od drva i drugih materijala. Tvrtka je osnovana 2007. godine i od tada je postala jedan od vodećih pružatelja rješenja za terase u Italiji.

Decodecking se ponosi svojom predanošću kvaliteti i inovacijama. Svi njihovi proizvodi izrađeni su korištenjem najnovijih tehnologija i najkvalitetnijih materijala, osiguravajući da su trajni i estetski privlačni. Sustavi za terase tvrtke Decodecking dizajnirani su da izdrže elemente, uključujući teške vremenske uvjete i UV zrake, što ih čini idealnim za upotrebu u različitim vanjskim postavkama.

Decodecking nudi dvije vrste proizvoda za unutarnje oblaganje zidova - krovne ploče i fasadne obloge. Krovne ploče su dostupne u različitim vrstama drva, uključujući bor, ariš i kedrovu drvu. Osim toga, krovne ploče također su dostupne u više vrsta materijala, uključujući PVC i WPC, kako bi se zadovoljile potrebe različitih kupaca. Fasadne obloge su dostupne u drvu i PVC-u. Svi proizvodi za unutarnje oblaganje zidova tvrtke Decodecking izrađeni su uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i najnovijih tehnologija proizvodnje, što osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje. Osim toga, proizvodi su također dizajnirani da budu ekološki prihvatljivi i održivi, uz minimalni utjecaj na okoliš.

Decodecking stavlja veliki naglasak na održivost i ekološku odgovornost. Svi njihovi proizvodi izrađeni su korištenjem ekološki prihvatljivih materijala i proizvodnih metoda, a tvrtka se obvezala smanjiti svoj ugljični otisak i minimizirati svoj utjecaj na okoliš. Decodecking je tvrtka koja je posvećena pružanju svojim kupcima visokokvalitetnih, održivih rješenja za terase koja zadovoljavaju njihove potrebe i premašuju njihova očekivanja.

Dune mozaik keramika

....

Vodeći španjolski proizvođač mozaika koji kombinacijom različitih materijala poput stakla, metala, drveta ili kamena kreira originalne mozaike visoke dizajnerske vrijednosti.

Emil Ceramica Emil Ceramica - tvornica keramičkih pločica visoke kvalitete

....

Tvornica s talijanskog tržišta koja ima modernu proizvodnju gres pločica visoke kvalitete za opremanje prostora svih veličina i zahtjeva.

Ergon Ergon gres keramičke pločice velikog formata

....

Brand nastao 1991. godine i prvotno zamišljen kao tehnička podrška grupaciji EMIL GROUP da bi na kraju izrastao u tehnološki inovativan i neovisan brand koji nudi, između ostalog, gres pločice velikih formata.

EVER life design EVER life design - proizvodi za kupaonice i kuću, dodaci

....

EVER LIFE DESIGN brend pronalazi svoje porijeklo u viziji koju je Thermomat stekao stalnim promatranjem stvarnosti i fokusiom na važna pitanja.

EVER LIFE DESIGN, uzimajući u obzir dnevne potrebe koje se mijenjaju i zauzimaju specifične karakteristike, prepoznaje se s idejom da se ljudi, u različitim dobima, mogu nastaviti upotrebljavati na istom mjestu i istim namještajem, ako ih se pažljivo odabere.

Iz tog razloga, EVER LIFE DESIGN brend interpretirao je različite tradicionalne predmete pretvarajući ih u pribor za namještaj, pun osobnosti i velikog učinka, istovremeno pružajući dodatnu vrijednost u pogledu sigurnosti zbog svoje pripadnosti srži Thermomata koji je preko 30 godina, sinonim je za jamstvo i pouzdanost u kupaonici.

Fioranese Fioranese - Dizajn podnih pločica od porculanskog kamena

....

Duga tradicija u proizvodnji podnih pločica od porculanskog kamena

Geberit Geberit - sanitarni proizvodi - lider u sanitarnoj tehnologiji i kupaonskoj keramici

....

Globalna pristuna Geberit grupacija je europski lider u području sanitarnih proizvoda. Grupacija djeluje uz snažnu lokalnu prisutnost u većini europskih zemalja, pružajući jedinstvenu dodanu vrijednost kada je u pitanju sanitarna tehnologija i kupaonska keramika.

Gigacer Gigacer | Keramičke pločice - fleksibilne, kvalitetne | Talijanski dizajn

....

La Couleurs - Charles-Edourd Jeannert, 06.10.1887-27.08.1965 smatra se najvažnijim arhitektom modernog doba. On je oblikovao percepciju moderne arhitekture i same modernosti.

Iskustvo i tehnološke inovacije stapaju se u novi način proizvodnje keramičkih pločica: fleksibilne, kvalitetne i orijentirane zadovoljiti svakodnevno zahtjevnije tržište.
To je naša misija, misija moderne i inovativne tvrtke, definitivno Made in Faenza.

Hansgrohe Hansgrohe - brand za kupaonicu i kuhinju - mješalice, tuševi, slavine

....

Vrhunska marka za kupaonicu i kuhinju

Artikli u ponudi: ...

Miscea Miscea - 3 u 1 mješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode

....

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo). Umjesto tri odvojena proizvoda sada vam je potreban samo jedan. Savršeno rješenje kako za medicinske i slične ustanove tako i za restorane ili privatne korisnike. Koje su prednosti takvog proizvoda?

  • Poboljšava higijenske uvjete
  • Štedi vodu i deterdžente
  • Pojednostavljuje cijeli proces pranja i dezinfekcije
  • Smanjuje križnu kontaminaciju (unakrsno zagađenje)

Ovaj jedinstveni proizvod ispunjava sve stroge higijenske smjernice svjetske zdravstvene organizacije i kao takav poželjan je u svakoj javnoj ustanovi i domaćinstvu.

Mutina MUTINA - keramičke pločice Patrizia Urquiole, Tokujin Yoshioka

....

Brand koji pruža potpuno novi pogled na keramičke pločice. U njihovoj izvedbi ona prestaje biti samo keramika nego postaje sastavni dio svakog interijera neprestano pomičući granice samog materijala i dizajna dijeleći istu strast sa vodećim svjetskim dizajnerima poput Patrizie Urquiole, Tokujina Yoshioka, braće Bouroullec itd.

Novabell Novabell keramičke talijanske pločice inovativne izrade dostupne u Keram Italu

....
Artikli u ponudi: ...

Opera Ceramica Opera Ceramica

....
Artikli u ponudi: ...

Piemme Piemme - vrhunski talijanski proizvodi - podovi, keramičke pločice

....

Oslanjajući se na ljude, tehnologiju i najsuvremenije procese, tvornica Piemme nastoji potvrditi svoju ulogu kao tvrtka koja stvara i distribuira vrhunske talijanske proizvode koji se izdvajaju svojom kvalitetom, stilim i dizajnom te su dizajnirani za pružanje inovativnih rješenja u pojmove estetike i dizajna.

Provenza Proneza keramičke pločice - visoka kvaliteta i moderni dizajn

....

Osnovana 1975. godine jedna je od najstarijih tvornica talijanske keramičke industrije. Nudi veliki izbor gres pločica visoke kvalitete i modernog dizajna.

REXA DESIGN REXA DESIGN - talijanski dizajn sanitarne opreme - jednostavnih linija

....

Rexa design među najboljim je ambasadorima talijanskog dizajna sanitarne opreme.

Jednostavnih linija, ali uvijek prepoznatljivog dizajna.

Okruženje u kojem radimo odražava našu osobnost i profesionalnost.

Uostalom, samo u okviru idealne dimenzije mogu se stvoriti idealna staništa.

Artikli u ponudi: ...

Ritmonio Ritmonio - sanitarna oprema - mješalice, tuševi - kvaliteta, dizajn, briga za okoliš

....

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš. Uvjerite se sami.

Scirocco SCIROCCO logo

....

Scirocco dizajnira i proizvodi dizajnerske radijatore i grijače ručnika. Sve je počelo 1989. godine u pokrajini Modena, kada je osnivačica Maria Pia Bertona odlučila krenuti u nepoznati svijet grijača za ručnike.

Artikli u ponudi: ...

Simas Simas - talijanski proizvođač kupaonske opreme i sanitarija SIMAS ACQUA SPACE

....

SIMAS ACQUA SPACE je talijanski proizvođač kupaonske opreme i sanitarija, osnovan 1955. godine

Viva Viva nagrađivana tvornica za moderne keramičke pločice - industrijski dizajn

....

Moderna talijanska tvornica fokusirana na dizajn keramičkih pločica, dobitnica prestižnih svjetskih nagrada za industrijski dizajn.

WALL&DECO WALL&DECO inovativna tvornica tapeta - mokri prostori - tuševi, kade, fitness i welness centri

....

Inovativna tvornica tapeta koja osim proizvoda za unutarnje prostore nudi i tapete ta tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade. Jednostavne za primjenu, mogu se lijepiti čak i na postojeće pločice. Veliki izbor dekora učinit će i najmanji prostor posebnim.