Brandovi

14oraitaliana

Talijanska tvornica 14oraitaliana je stvorena kako bi odgovorila na zahtjeve onih koji traže alternativna estetska rješenja u domeni keramičkih pločica. Inspiraciju pronalaze u različitim sferama života kao što su umjetnost, moda, dizajn i tzv. „street style“ kako bi kreirali zabavne, neobične i ponekad ekstravagantne pločice.

Artikli u ponudi: ...

41zero42

 Mladi tim okupljen zajedničkim interesima.

Kad dizajniraju pažnja im je usmjerena na prostor i atmosferu koja bi se trebala održavati.

Oči su im usredotočene na tri smjernice: prošlost - za pamćenje i prethodno znanje koje ne smijemo zaboraviti; sadašnjost - za estetiku; budućnost - za tehnološka istraživanja.

Agrob Buchtal bazenska keramika

Vodeći europski proizvođač bazenske keramike, pločica za prehrambenu i dr. industriju, proizvodnju ploča za ventilirane fasade itd. U svojem programu nude potpuno inovativne proizvode kao što su antibakterijska keramika za bolnice i druge prostore, HidroTech zaštita koja omogućava lagano održavanje i čišćenje pločica kao i pločice koje sudjeluju u proizvodnji kisika te tako povoljno utječu na naš okoliš.

Apavisa španjolske keramičke pločice

Na Španjolskom tržištu keramičkih i gres pločica Apavisa je ime vrhunske kvalitete. Sve imamo na lageru, svaka pločica obilježena je laserom.

Bisazza Stakleni mozaici

Jedan od najstarijih i najpoznatijih europskih proizvođača staklenih mozaika, poznata po veličanstvenim umjetničkim dekoracijama za unutarnje i vanjske prostore.

Cielo Sanitarije i kade

"Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare. On bi morao proučavati i imitirati djela prirode koja je majstor svih majstora" Leonardo da Vinci. Vođeni ovom filozofijom djelatnici ove tvornice preferiraju kulturu "handmade" nasuprot masovne industrijske proizvodnje tipične za današnje vrijeme. Stoga iz njihove radionice izlaze prava umjetnička remek- djela.

Artikli u ponudi: ...

Dune mozaik keramika

Vodeći španjolski proizvođač mozaika koji kombinacijom različitih materijala poput stakla, metala, drveta ili kamena kreira originalne mozaike visoke dizajnerske vrijednosti.

Emil Ceramica

Tvornica s talijanskog tržišta koja ima modernu proizvodnju gres pločica visoke kvalitete za opremanje prostora svih veličina i zahtjeva.

Ergon gres pločice

Brand nastao 1991. godine i prvotno zamišljen kao tehnička podrška grupaciji EMIL GROUP da bi na kraju izrastao u tehnološki inovativan i neovisan brand koji nudi, između ostalog, gres pločice velikih formata.

EVER life design

EVER LIFE DESIGN brend pronalazi svoje porijeklo u viziji koju je Thermomat stekao stalnim promatranjem stvarnosti i fokusiom na važna pitanja.

EVER LIFE DESIGN, uzimajući u obzir dnevne potrebe koje se mijenjaju i zauzimaju specifične karakteristike, prepoznaje se s idejom da se ljudi, u različitim dobima, mogu nastaviti upotrebljavati na istom mjestu i istim namještajem, ako ih se pažljivo odabere.

Iz tog razloga, EVER LIFE DESIGN brend interpretirao je različite tradicionalne predmete pretvarajući ih u pribor za namještaj, pun osobnosti i velikog učinka, istovremeno pružajući dodatnu vrijednost u pogledu sigurnosti zbog svoje pripadnosti srži Thermomata koji je preko 30 godina, sinonim je za jamstvo i pouzdanost u kupaonici.

Gigacer

La Couleurs -

 Charles-Edourd Jeannert, 06.10.1887-27.08.1965 smatra se najvažnijim arhitektom modernog doba. On je oblikovao percepciju moderne arhitekture i same modernosti.

Iskustvo i tehnološke inovacije stapaju se u novi način proizvodnje keramičkih pločica: fleksibilne, kvalitetne i orijentirane zadovoljiti svakodnevno zahtjevnije tržište.
To je naša misija, misija moderne i inovativne tvrtke, definitivno Made in Faenza.

Miscea

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo). Umjesto tri odvojena proizvoda sada vam je potreban samo jedan. Savršeno rješenje kako za medicinske i slične ustanove tako i za restorane ili privatne korisnike. Koje su prednosti takvog proizvoda?

  • Poboljšava higijenske uvjete
  • Štedi vodu i deterdžente
  • Pojednostavljuje cijeli proces pranja i dezinfekcije
  • Smanjuje križnu kontaminaciju (unakrsno zagađenje)

Ovaj jedinstveni proizvod ispunjava sve stroge higijenske smjernice svjetske zdravstvene organizacije i kao takav poželjan je u svakoj javnoj ustanovi i domaćinstvu.

Mutina keramičke pločice Patrizia Urquiole, Tokujin Yoshioka

Brand koji pruža potpuno novi pogled na keramičke pločice. U njihovoj izvedbi ona prestaje biti samo keramika nego postaje sastavni dio svakog interijera neprestano pomičući granice samog materijala i dizajna dijeleći istu strast sa vodećim svjetskim dizajnerima poput Patrizie Urquiole, Tokujina Yoshioka, braće Bouroullec itd.

Novabell

Talijanska tvornica koja njeguje dizajn kupaonskih pločica te pločica za opremanje zahtjevnih interijera i eksterijera vodeći računa o okolišu.

Piemme

Oslanjajući se na ljude, tehnologiju i najsuvremenije procese, tvornica Piemme nastoji potvrditi svoju ulogu kao tvrtka koja stvara i distribuira vrhunske talijanske proizvode koji se izdvajaju svojom kvalitetom, stilim i dizajnom te su dizajnirani za pružanje inovativnih rješenja u pojmove estetike i dizajna.

Provenza keramičke pločice

Osnovana 1975. godine jedna je od najstarijih tvornica talijanske keramičke industrije. Nudi veliki izbor gres pločica visoke kvalitete i modernog dizajna.

REXA DESIGN

Rexa design među najboljim je ambasadorima talijanskog dizajna sanitarne opreme.

Jednostavnih linija, ali uvijek prepoznatljivog dizajna.

Okruženje u kojem radimo odražava našu osobnost i profesionalnost.

Uostalom, samo u okviru idealne dimenzije mogu se stvoriti idealna staništa.

Ritmonio

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš. Uvjerite se sami.

Simas

SIMAS ACQUA SPACE je talijanski proizvođač kupaonske opreme i sanitarija, osnovan 1955. godine

Viva

Moderna talijanska tvornica fokusirana na dizajn keramičkih pločica, dobitnica prestižnih svjetskih nagrada za industrijski dizajn.

WALL&DECO WALL&DECO logo | MODENA Keram ital

Inovativna tvornica tapeta koja osim proizvoda za unutarnje prostore nudi i tapete ta tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade. Jednostavne za primjenu, mogu se lijepiti čak i na postojeće pločice. Veliki izbor dekora učinit će i najmanji prostor posebnim.

Artikli u ponudi: ...
server2