veljača 2023

Keramičke pločice za vrhunsko uređenje kupaonica i kuhinja te ostalih unutarnjih i vanjskih prostora

Ponosni smo na ponudu velikog izbora visokokvalitetnih keramičkih pločica koje će ispuniti sve vaše želje za dekoracijom i uređenjem unutarnjih i vanjskih prostora. Keramičke pločice u ponudi Modena Keram Ital salona vrhunskog su dizajna i kvalitete izrade .

Bilo da želite dodati dašak elegancije svojoj kupaonici, posebnu teksturu svojoj kuhinji ili opciju izdržljivog poda za svoj dom ili ured, imamo širok izbor keramičkih pločica koje će zadovoljiti vaše potrebe. Naš izbor uključuje različite boje, stilove i veličine, tako da ćete sigurno pronaći ono što savršeno odgovara vašem prostoru.

Razumijemo da kupnja keramičkih pločica može biti značajna investicija, zbog čega nudimo i prihvatljive cijene te razne mogućnosti plaćanja. Naš tim stručnjaka na raspolaganju je za sva vaša pitanja i pomoć pri odabiru pravih keramičkih pločica za vaš projekt.

Pogledajte našu ponudu keramičkih pločica

Keramičke pločice
arhiva aktualnosti
rujan 2023

Posebna ponuda gres rektificiranih talijanskih pločica!

Gres rektificirane talijanske pločice prve klase u mat obradi. 

ožujak 2023

Novo u ponudi! DECKING & ZIDNE OBLOGE

Decking sustavi i zidne obloge od najkvalitetnijih materijala i tehnologija kako bi osigurali dugotrajnost, funkcionalnost i dizajn koji će trajati godinama.

ožujak 2023

Novo u ponudi! Tapete Wall&Deco

WALL&DECO tapete primjerene su za sve unutarnje prostore uključujući i tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade.

lipanj 2022

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2021. godini

Bili smo na godišnjoj izložbi ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2021. godini. Dobitnici nagrade za životno djelo "Viktor Kovačić" su Renata Waldgoni i Andrej Uchytil. 

srpanj 2019

GIGACER - novo u ponudi!

Boja ima primarnu ulogu u izboru materijala za podove i obloge u arhitektonskom projektu. Zato je Gigacer stvorio novi način gledanja i tumačenja keramičkih pločica.

 

svibanj 2019

REXA kolekcija modularnih rješenja

Kombinira zidne ili samostojeće umivaonike, zidne ormare, ladice, standardne ili mini kade, ostvarujući nova modularna rješenja.

 

svibanj 2018

REXA DESIGN

Rexa design novitet je u asortimanu Keram Itala.

 

 

svibanj 2018

Déco

Déco je moderna i dinamična tvrtka, usredotočena i specijalizirana u drvnoj industriji i stolariji.

 

ožujak 2018

Što je Miscea?

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo).

ožujak 2018

Brand Ritmonio u Keram italu

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš.

siječanj 2018

Boje našeg planeta

Pod ovim nazivom krije se inovativan dizajn tvornice Ritmonio inspiriran bojama našeg planeta...

rujan 2017

Black&White

Tvornica Ritmonio obogatila je svoju ponudu slijedećim modelima: serije Haptic i Diametro 35...

ožujak 2017

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award"

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award" na sajmu keramike Cersaie 2016 u Bologni za najinovativniji proizvod na području dizajna keramičkih pločica. Cijela kolekcija koju karakteriziraju ogrebotine i drugi tipični znakovi istrošenosti kao da nas svojom toplinom vraća u neka prošla vremena i prostore čuvajući ih od zaborava.

prosinac 2016

CIELO proizvodi u salonu MODENA Keram Ital

U ponudi salona MODENA Keram Ital potražite vrhunske proizvode Cielo. "Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare.