ožujak 2023

Novo u ponudi! DECKING & ZIDNE OBLOGE

Decking sustavi su izvrsno rješenje za oblaganje terasa, balkona, vrtova i drugih vanjskih prostora. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala otpornih na vanjske uvjete i estetski privlačni, nudeći širok izbor boja, tekstura i oblika kako bi se postigli željeni izgled i stil. Naši decking sustavi su izdržljivi i dugotrajni, a lako se održavaju kako bi vaša terasa uvijek izgledala savršeno.

Zidne obloge  su sjajan način za stvaranje dojmljivog i elegantnog interijera. Naši zidni paneli su dostupni u širokom spektru boja i materijala, uključujući kamen, drvo i sintetičke materijale, te se lako montiraju i održavaju. Osim što su funkcionalne, zidne obloge su i estetski privlačne te dodaju karakter i toplinu bilo kojem prostoru.

 

arhiva aktualnosti
ožujak 2023

Novo u ponudi! Tapete Wall&Deco

WALL&DECO tapete primjerene su za sve unutarnje prostore uključujući i tzv. "mokre" prostore kao što su tuševi, kuhinje, fitness i wellness centri, kao i za vanjske prostore te fasade.

veljača 2023

Keramičke pločice za vrhunsko uređenje kupaonica i kuhinja te ostalih unutarnjih i vanjskih prostora

Ponosni smo na veliki izbor visokokvalitetnih keramičkih pločica koje će ispuniti sve vaše želje i potrebe za dekoracijom i funkcionalnim uređenjem svih unutarnjih i vanjskih prostora. Keramičke pločice u ponudi Modena Keram Ital salona tradicionalno su vrhunskog dizajna i kvalitete izrade.

lipanj 2022

Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2021. godini

Bili smo na godišnjoj izložbi ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2021. godini. Dobitnici nagrade za životno djelo "Viktor Kovačić" su Renata Waldgoni i Andrej Uchytil. 

srpanj 2019

GIGACER - novo u ponudi!

Boja ima primarnu ulogu u izboru materijala za podove i obloge u arhitektonskom projektu. Zato je Gigacer stvorio novi način gledanja i tumačenja keramičkih pločica.

 

svibanj 2019

REXA kolekcija modularnih rješenja

Kombinira zidne ili samostojeće umivaonike, zidne ormare, ladice, standardne ili mini kade, ostvarujući nova modularna rješenja.

 

svibanj 2018

REXA DESIGN

Rexa design novitet je u asortimanu Keram Itala.

 

 

svibanj 2018

Déco

Déco je moderna i dinamična tvrtka, usredotočena i specijalizirana u drvnoj industriji i stolariji.

 

ožujak 2018

Što je Miscea?

Inovativni, nagrađivani i jedinstveni proizvod te vrste u svijetu. „3 u 1“ miješalica koja bez dodira daje vodu i ostale tekuće proizvode (deterdžent, dezinfekcijsko sredstvo).

ožujak 2018

Brand Ritmonio u Keram italu

Filozofija tvornice RITMONIO čiji su proizvodi "100% made in Italy" vrlo je jednostavna: kvaliteta, dizajn, briga za okoliš.

veljača 2018

14oraitaliana

Talijanska tvornica 14oraitaliana je stvorena kako bi odgovorila na zahtjeve onih koji traže alternativna estetska rješenja u domeni keramičkih pločica.

siječanj 2018

Boje našeg planeta

Pod ovim nazivom krije se inovativan dizajn tvornice Ritmonio inspiriran bojama našeg planeta...

rujan 2017

Black&White

Tvornica Ritmonio obogatila je svoju ponudu slijedećim modelima: serije Haptic i Diametro 35...

ožujak 2017

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award"

Kolekcija LACCA tvornice Viva Srl dobila je nagradu "Ceramic Design Award" na sajmu keramike Cersaie 2016 u Bologni za najinovativniji proizvod na području dizajna keramičkih pločica. Cijela kolekcija koju karakteriziraju ogrebotine i drugi tipični znakovi istrošenosti kao da nas svojom toplinom vraća u neka prošla vremena i prostore čuvajući ih od zaborava.

prosinac 2016

CIELO proizvodi u salonu MODENA Keram Ital

U ponudi salona MODENA Keram Ital potražite vrhunske proizvode Cielo. "Slikar ne bi trebao imitirati druge slikare.