Asortiman


Deco

Decodecking je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju visokokvalitetnih sustava za terase od drva i drugih materijala. Tvrtka je osnovana 2007. godine i od tada je postala jedan od vodećih pružatelja rješenja za terase u Italiji.

Decodecking se ponosi svojom predanošću kvaliteti i inovacijama. Svi njihovi proizvodi izrađeni su korištenjem najnovijih tehnologija i najkvalitetnijih materijala, osiguravajući da su trajni i estetski privlačni. Sustavi za terase tvrtke Decodecking dizajnirani su da izdrže elemente, uključujući teške vremenske uvjete i UV zrake, što ih čini idealnim za upotrebu u različitim vanjskim postavkama.

Decodecking nudi dvije vrste proizvoda za unutarnje oblaganje zidova - krovne ploče i fasadne obloge. Krovne ploče su dostupne u različitim vrstama drva, uključujući bor, ariš i kedrovu drvu. Osim toga, krovne ploče također su dostupne u više vrsta materijala, uključujući PVC i WPC, kako bi se zadovoljile potrebe različitih kupaca. Fasadne obloge su dostupne u drvu i PVC-u. Svi proizvodi za unutarnje oblaganje zidova tvrtke Decodecking izrađeni su uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i najnovijih tehnologija proizvodnje, što osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje. Osim toga, proizvodi su također dizajnirani da budu ekološki prihvatljivi i održivi, uz minimalni utjecaj na okoliš.

Decodecking stavlja veliki naglasak na održivost i ekološku odgovornost. Svi njihovi proizvodi izrađeni su korištenjem ekološki prihvatljivih materijala i proizvodnih metoda, a tvrtka se obvezala smanjiti svoj ugljični otisak i minimizirati svoj utjecaj na okoliš. Decodecking je tvrtka koja je posvećena pružanju svojim kupcima visokokvalitetnih, održivih rješenja za terase koja zadovoljavaju njihove potrebe i premašuju njihova očekivanja.

Keramičke pločice
Keramičke pločice italijanske, salon u Zagrebu
Mozaik
Mozaik keramičke pločice
Bazenska keramika i okoliš
Bazenska keramika - pločice za bazene i okoliš
Tapete
Tapete za zidove WALL&DECO
Decking & Zidne obloge
Decking & Zidne obloge | vanjsko uređenje i dekoracija interijera
Sanitarije
Sanitarije - sanitarna oprema; umivaonici, wc školjke, bidei
Slavine
Slavine i mješalice za kupaonice i kuhinje
Kupaonska oprema
Kupaonska oprema
Kade
Kada za kupaonicu - kupaonska kada
Tuš kabine
Radijatori
Radijatori za kupaonice
Pločice za posebnu namjenu
Keramičke pločice za posebnu namjenu