Keramičke pločice

Keramičke pločice dio su svakog suvremeno uređenog privatnog i poslovnog prostora. Veliki izbor i raspon cijena keramičkih pločica u salonu Keram Ital Modena zadovoljit će i najzahtjevnije kupce pri uređenju kupaonica, kuhinja, blagovaonica, predvorja i hodnika te ostalih prostora. Keramičkim pločicama postiže se vrhunski estetski i funkcionalni doživljaj. Dio našeg asortimana italijanskih keramičkih pločica možete pronaći i u OUTLET asortimanu po značajno sniženim cijenama.

Povijest izrade keramičkih pločica može se pratiti sve do antičkih vremena. Naime, neki od najranijih primjera keramičkih pločica datiraju iz drevnog Egipta, gdje su se koristile za ukrašavanje hramova i palača. Tijekom vremena, umijeće izrade keramičkih pločica proširilo se na druge dijelove svijeta, uključujući Bliski Istok, Aziju i Europu. U srednjem vijeku, keramičke pločice postale su popularan materijal za ukrašavanje crkava, dvoraca i drugih važnih zgrada. Jedan od glavnih napretka u proizvodnji keramičkih pločica dogodio se tijekom industrijske revolucije. Sredinom 19. stoljeća, izum tunelske peći omogućio je masovnu proizvodnju keramičkih pločica, čime su postale dostupnije i pristupačnije ljudima.

Danas su keramičke pločice i dalje popularan izbor za podne i zidne obloge u domovima i komercijalnim zgradama diljem svijeta. Proizvodni proces postao je učinkovitiji i napredniji, ali osnovna načela stvaranja lijepih i izdržljivih pločica ostala su ista već stoljećima.


Apavisa - Španjolske keramičke i gres pločice - vrhunske kvalitete

Na Španjolskom tržištu keramičkih i gres pločica Apavisa je ime vrhunske kvalitete. Sve imamo na lageru, svaka pločica obilježena je laserom.

Wind - Apavisa
Wind - Apavisa | Keramičke pločice | Uređenje i dizajn interijera i eksterijera
Inedita - Apavisa
Inedita - Apavisa | Keramičke pločice | Uređenje i dizajn interijera i eksterijera
Hexagon Lab
Hexagon Lab - Apavisa | Keramičke pločice | Uređenje i dizajn interijera i eksterijera
Apavisa - Zinc
Apavisa - Zinc | Keramičke pločice | Uređenje i dizajn interijera i eksterijera